marjrond_small

Ik ben Marjon, oprichtster van de Song-Smederij. In 2012 ben ik afgestudeerd aan het conservatorium als songwriter. Omdat ik graag iets voor andere mensen wilde kunnen betekenen, ben ik de Song-Smederij gestart. In eerste instantie schreef ik met name persoonlijke liedjes voor huwelijken, maar na een paar jaar ben ik ook begonnen met het schrijven voor uitvaarten. Ik kom persoonlijk bij je langs voor een gesprek, waarna ik een liedje schrijf dat helemaal aan je wensen en smaak voldoet.

Om de persoonlijke liedjes zo mooi mogelijk te maken, werk ik samen met Jeffrey Revet. Hij is pianist en producer, en heeft zijn eigen opnamestudio: de MilkMark Studio. In deze studio maken Jeffrey en ik professionele opnames van de liedjes. Jeffrey is ook de pianist die mij begeleidt als ik live kom zingen.

small_jeffrey
Ook een prachtig persoonlijk nummer?
Mail en volg ons!

mail button