Iedereen heeft andere wensen. Je kunt kiezen voor een compleet nieuw liedje of een bestaand liedje met een nieuwe tekst, je kan zelf bepalen of je een geluidsopname wilt of niet, misschien heb je wel iemand in de familie- of vriendenkring die het persoonlijke liedje kan zingen… Het is dus moeilijk om precies te zeggen wat het gaat kosten. Onze voorkeur gaat er altijd naar uit om even af te spreken en ieders wensen en mogelijkheden door te nemen. Zodoende kunnen wij een prijs op maat aangeven.Naast het op maat gemaakte pakket hebben we wel 2 standaard opties. Dan heb je in ieder geval alvast een beeld van de kosten. Deze worden hieronder weergegeven.

Wil je graag een live optreden met piano en zang tijdens de uitvaart, maar geen op maat gemaakt lied? Dan kan je voor deze optie gaan. Je kunt de mooiste liedjes kiezen uit onze uitgebreide repertoirelijst, en daarnaast mag je een verzoeknummer kiezen, dat we speciaal gaan instuderen.
395,-
Heb je iets meer te besteden, dan kan je kiezen voor een compleet nieuw liedje. Hierbij wordt zowel de tekst als de muziek op maat gemaakt. Ik kom langs voor een persoonlijk gesprek, schrijf een geheel nieuw lied voor piano en zang, en zorg voor een professionele geluidsopname. Daarnaast komen wij live zingen en pianospelen tijdens de uitvaart.
875,-

Tussen deze 2 bedragen zitten weer allerlei varianten in. Neem even contact op als je interesse hebt, dan kunnen we alle mogelijkheden bespreken en bekijken we wat het beste aansluit bij je wensen.

Handig om te weten: wij nemen zelf alle benodigde apparatuur mee, inclusief de piano. Je hoeft zelf dus nergens achteraan. Verder kunnen wij tijdens het optreden ook nog allerlei andere mooie liedjes spelen zonder dat je daarvoor extra hoeft te betalen. Je mag hiervoor uit alle liedjes van onze repertoirelijst kiezen, en daarnaast mag je ook nog één eigen verzoek voor een nummer indienen.

Ook een prachtig persoonlijk nummer?
Mail en volg ons!

mail button